Workshop – Restorativ Yoga 3. december 2022

DKK 375,00

2,5 time Restorativ Yoga Workshop

Pris: Kr. 375,- pr. person/ kr.325,- pr. person ved to samlede tilmeldinger, eller hvis du tilmelder dig mere end én workshop.
(Skriv navnet på den anden du tilmelder i “Yderligere Information” under faktureringsoplysninger)

1 på lager

Kategori:

Beskrivelse

En workshop i Restorativ yoga er en 2,5 time lang og blid vej til egenomsorg og til at opleve mindre stress.

Restorativ Yoga er en helt blid yogaform, som er velegnet til at forebygge og dæmpe stress. Mange af os kender følelsen af et nervesystem, som er så overstimuleret, at der er en konstant følelse af, mentalt, at sidde ude på kanten af stolen. Nervesystemet er i alarmberedskab, så vi er klar til at springe op og reagere på selv det mindste. På en workshop som denne er det muligt at opnå en dyb effekt på nervesystemet, idet det sympatiske nervesystem (fight or flight) bliver mindre aktivt, mens det parasympatiske nervesystem (rest and digest) stimuleres. Restorativ Yoga er kendetegnet ved, at man i alle yogastillinger er støttet af puder og tæpper. På den måde bliver det muligt for kroppen at hvile og give slip på spændinger. Man er i stillingerne i længere tid – i alt fra 5 til 20 minutter ad gangen. Fysiske spændinger blødes op, og kroppens ro forplanter sig til sindet. Undervejs arbejdes der med åndedrættet og med at være med det, der opstår i krop og sind.

Hvem:
Workshoppen er for alle, og der bliver taget individuelle hensyn, ligesom du altid opfordres til at tage godt vare på dig selv undervejs. Indgående/forudgående kendskab til yoga er ikke en forudsætning for at kunne deltage.

Hvor:
Skolegade 2A, 2500 Valby – tæt på Tingstedet og Valby Station

Pris:
Kr. 375,- pr. person/ kr.325,- pr. person ved to samlede tilmeldinger.

Praktisk:
Workshoppen varer fra kl. 10-12.30. Døren er åben 10 min. før workshoppen starter.

Kom i, eller medbring behageligt tøj, gerne noget du kan holde varmen i, da der er tale om blide yogaformer uden særlig meget bevægelse.

OBS: Yogamåtter og øvrigt yogaudstyr er til rådighed i yogastudiet, men hvis du foretrækker at bruge dit eget yogaudstyr, kan du medbringe følgende:

– Et lagen til at lægge over yogamåtten
– Et pudebetræk til at trække over en yogapølle
– Et håndklæde, som kan dække andet udstyr du måtte skulle bruge undervejs
– Et tæppe du kan have over dig
– Eventuelt egen øjenpude, hvis du er glad for at bruge en sådan:-)

Bookingbetingelser:
Ved mindre end 1 måned til workshoppen afholdes, er det muligt at få refunderet 50 procent af det betalte beløb, såfremt du er nødt til at melde afbud. Ved afbud senere end 14 dage før workshoppen afholdes, refunderes beløbet ikke. Hvis du er forhindret i at deltage, og er nødt til at melde afbud senere end 14 dage før workshoppen afholdes, er du velkommen til at overdrage din plads til en anden, eller spørge til, om der er en venteliste til workshoppen, så dine penge ikke går tabt. Overdrages pladsen til en anden, skal du da blot sende en mail til info@dit-rum.dk og oplyse navnet på den person, der møder i dit sted.

Aflyser Dit Rum – coaching, yoga & retreats, refunderes det fulde beløb.

1 anmeldelse af Workshop – Restorativ Yoga 3. december 2022

  1. Henrik

    Pia er dygtig til at skabe et behageligt rum, hvor der er plads til humor og leg, men hvor man også bliver opfordret og udfordret til at tage sig selv alvorligt med alt hvad det indebærer. Man føler sig passet på og holdt i en blid og opbyggelig atmosfære. Pia har god tid og skaber den fornødne ro. Hun har en holdning til, hvad yoga er og bør være, hvilket gør at man slapper af og føler sig tryg. Sidst, men absolut ikke mindst har Pia en fantastisk stemme og et dejligt væsen, der gør at man har lyst til at være der og at komme igen.

    Henrik

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DET LIV DU DRØMMER OM...

… kan blive virkelighed!

Du kan med en nem lille øvelse skabe det liv, du drømmer om.

Få øvelsen lige her.

Du modtager en e-mail, som du bedes bekræfte. Tjek dit spamfilter, hvis ikke du modtager den.