Workshop – Yin + Restorativ Yoga 1. marts 2020

DKK 400,00

3 timer Yin + Restorativ Yoga Workshops, søndag 1. marts 2020

Rabat: kr. 350,- hvis I er to, der tilmelder jer sammen
(Skriv navnet på den anden du tilmelder i “Yderligere Information” under faktureringsoplysninger)

11 på lager

Kategori:

Beskrivelse

3 timers kombineret Yin Yoga og Restorativ Yoga – to helt blide yogaformer.

Yin Yoga læner sig tæt op ad kinesisk medicin, og alle stillinger stimulerer forskellige energibaner i din krop – som ved en akupunkturbehandling.

Herefter bevæger vi os til de fuldt støttede, restorative yogastillinger, hvor kroppen får mulighed for at slippe helt, hvor nervesystemet får mulighed for at falde helt til ro, og hvor der kan opnås samme niveau af afslapning som ved en dybdeafspænding.

Hvor
Skolegade 2A, 2500 Valby
Pris
Kr. 400,- pr. person/ kr.350,- pr. person ved to samlede tilmeldinger.

Tilmelding
Tilmelding er bindende, og beløbet refunderes ikke, såfremt du er forhindret i at deltage.

Hvis du er forhindret i at deltage, er du velkommen til at sælge din plads til en anden, eller spørge til, om der er en venteliste til workshoppen, så dine penge ikke går tabt.

Ved aflysning af workshoppen, refunderes det fulde beløb.

Hvor
Skolegade 2A, 2500 Valby – tæt på Tingstedet og Valby Station

Praktisk
Døren er åben fra kl. ca. 9.45, og du skal ikke medbringe andet end behageligt tøj – gerne noget du kan holde varmen i, da der er tale om blide yogaformer uden særlig meget bevægelse.

Yogamåtter og øvrigt yogaudstyr er til rådighed i yogastudiet.

1 anmeldelse af Workshop – Yin + Restorativ Yoga 1. marts 2020

  1. Maria Skov

    Yoga for mig er ro, nærvær, smidighed og styrke. I nævnte rækkefølge. Og det er i høj grad Pias fortjeneste, at det er sådan, det hænger sammen. Fra start til slut er hendes undervisning præget af et fantastisk flow og en sammenhæng, der gør det muligt at tilbringe størstedelen af tiden med lukkede øjne og fokus på at være. I kroppen, i øvelserne, i vejrtrækningen, i nuet. Jeg har prøvet en håndfuld forskellige undervisere, der alle er kompetente på hver deres måde, men det er Pias undervisning, der har givet mig den største ro og den største glæde. Det er hendes undervisning, jeg har lært mest af, og som jeg nu har været så heldig at følge i et par år. Jeg glæder mig altid til at komme af sted, og jeg går altid endnu gladere derfra. Det er fantastisk. Min krop nyder godt af yogaens øvelser, men det er sindet, jeg kommer for at træne. Til det er Pia den bedste underviser, man kan ønske sig.”

    Maria Skov, Journalist

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...