Workshop – Yin + Restorativ Yoga 15. november 2020

DKK 350,00

2,5 timer Yin + Restorativ Yoga Workshops, søndag 15. november 2020

Pris:
Kr. 350,- pr. person/ kr.300,- pr. person ved to samlede tilmeldinger, eller hvis du tilmelder dig mere end én workshop.
(Skriv navnet på den anden du tilmelder i “Yderligere Information” under faktureringsoplysninger)

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

På denne workshop fordyber du dig i to helt blide yogaformer: Yin Yoga og Restorativ Yoga. Yin Yoga lader sig inspirere af tankerne bag traditionel kinesisk medicin, og alle stillinger stimulerer forskellige energibaner i din krop – som ved en akupunkturbehandling. I workshoppens første del vil du blive guidet ind i dybe Yin-stræk, som særligt skaber flow omkring hofter og ryg.I workshoppens anden del bliver du guidet ind i restorative yogastillinger, hvis primære formål er at stimulere det parasympatiske nervesystem (rest and digest), således at du kan opnå ro i både krop og sind. I de restorative yogastillinger støttes kroppen af puder og tæpper, så det bliver muligt at være komfortabel i stillingerne i længere tid ad gangen. Undervejs vil der endvidere være fokus på åndedrætsøvelser, på åndedrættet generelt og med at være med det, der opstår i krop og sind.

Hvem:

Workshoppen er for alle, og der bliver taget individuelle hensyn, ligesom du altid opfordres til at tage godt vare på dig selv undervejs. Indgående/forudgående kendskab til yoga er ikke en forudsætning for at kunne deltage.

Hvor:
Skolegade 2A, 2500 Valby – tæt på Tingstedet og Valby Station

Pris:
Kr. 350,- pr. person/ kr.300,- pr. person ved to samlede tilmeldinger.

Praktisk:
Workshoppen varer fra kl. 10-12.30. Døren er åben et kvarter før workshoppen starter.

Kom i, eller medbring behageligt tøj, gerne noget du kan holde varmen i, da der er tale om blide yogaformer uden særlig meget bevægelse.

OBS: Yogamåtter og øvrigt yogaudstyr er normalt til rådighed i yogastudiet, men pga Covid-19 er det nødvendigt at medbringe følgende:

– Et lagen til at lægge over yogamåtten
– Et pudebetræk til at trække over en yogapølle
– Et håndklæde, som kan dække andet udstyr du måtte skulle bruge undervejs
– Et tæppe du kan have over dig
– Eventuelt egen øjenpude, hvis du er glad for at bruge en sådan:-)

Bookingbetingelser:
Ved mindre end 1 måned til workshoppen afholdes, er det muligt at få refunderet 50 procent af det betalte beløb, såfremt du er nødt til at melde afbud. Ved afbud senere end 14 dage før workshoppen afholdes, refunderes beløbet ikke. Hvis du er forhindret i at deltage, og er nødt til at melde afbud senere end 14 dage før workshoppen afholdes, er du velkommen til at overdrage din plads til en anden, eller spørge til, om der er en venteliste til workshoppen, så dine penge ikke går tabt. Overdrages pladsen til en anden, skal du da blot sende en mail til info@dit-rum.dk og oplyse navnet på den person, der møder i dit sted.

Aflyser Dit Rum – coaching, yoga & retreats, refunderes det fulde beløb.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Workshop – Yin + Restorativ Yoga 15. november 2020”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DET LIV DU DRØMMER OM...

… kan blive virkelighed!

Du kan med en nem lille øvelse skabe det liv, du drømmer om.

Få øvelsen lige her.

Du modtager en e-mail, som du bedes bekræfte. Tjek dit spamfilter, hvis ikke du modtager den.