Yoga – Enetimer

kr. 750,00

1 times eneundervisning i yoga (1,5 times første gang)

Ved enetimer tages der udgangspunkt i dit behov. Det kan være en ryg der skal styrkes, stress der skal mindskes, eller måske ønsker du at bruge yoga til at skabe positive forandringer i din tilværelse.

Kategori:

Beskrivelse

1 times eneundervisning i yoga (1,5 times første gang)

Ved enetimer tages der udgangspunkt i dit behov. Det kan være en ryg der skal styrkes, stress der skal mindskes, eller måske ønsker du at bruge yoga til at skabe positive forandringer i din tilværelse. Det kan også være, at du blot ønsker et privat rum at lave din yoga i – uden at der er andre på gulvet sammen med dig.

Fokus på dig
Jeg tager mig tid til at afklare hvad dit behov/ønske er, og vi lægger en plan for hvordan du bedst kan opnå at få styrket din ryg, mindsket oplevelsen af stress, eller at nå dine personlige mål. Hvis dit ønske er at arbejde med andre områder end blot det fysiske, inddrager jeg, udover yoga, samtale, samt elementer af løsningsfokuseret korttidsterapi/coaching.

Du får 

  • En indledende samtale om hvad du ønsker at give dig selv gennem din yoga
  • Yogaundervisning tilpasset din krop
  • Et individuelt tilpasset program, som du kan lave hjemme
  • En at sparre med i forhold til at opnå de forandringer du ønsker

Hvor
Skolegade 2A, 2500 Valby 

Pris
Kr. 750,- for 60 minutter (første enetime har en varighed på 90 minutter) 

Praktisk
Yogamåtter og øvrigt yogaudstyr er til rådighed i yogastudiet, og du behøver ikke medbringe andet end behageligt tøj, som du kan bevæge dig frit i.

Bookingbetingelser
Du booker en enetime via mail: info@dit-rum.dk. Herefter bekræfter du den aftalte tid ved at betale for den i shoppen. Køb af enetimer er bindende, og skal være afholdt indenfor et år fra købet foretages. Ved afbud mindre end 24 timer før enetimen starter, refunderes beløbet ikke.

DET LIV DU DRØMMER OM...

… kan blive virkelighed!

Du kan med en nem lille øvelse skabe det liv, du drømmer om.

Få øvelsen lige her.

Du modtager en e-mail, som du bedes bekræfte. Tjek dit spamfilter, hvis ikke du modtager den.