Yin Yoga
- en stille og mindful yogapraksis

Yin Yoga er en blid, mindful yogaform, hvor der ingen hurtige skift er mellem yogastillinger. Der er derimod masser af tid til at mærke kroppen, mærke dens grænser, mærke dens behov. Du kan se mine Yin Yogahold her

Yin Yoga er for dig, der gerne vil invitere opmærksomheden indad, øge din evne til koncentration, fokus, indre ro og nærvær.
Yin Yoga

Yin og traditionel kinesisk medicin

Yin læner sig tæt op ad traditionel kinesisk medicin (TCM). Alle stillinger stimulerer forskellige meridianer/energibaner i din krop – som ved en akupunkturbehandling.

Ifølge TCM bevæger vores livsenergi (QI) sig i disse energibaner.

Afhængigt af mange faktorer, kan vores Qi i perioder blive blokeret, være for lav, være for høj. Det kan komme til udtryk både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.
 
I Yin Yoga fokuseres der, i liggende og siddende stillinger, på en dybdegående udstrækning og afbalancering af kroppen. Formålet er at få livsenergien til at flyde mere frit i dit system, så du kan opnå et øget velvære.

Yin Yoga og bindevæv

Stillingerne holdes i længere tid, 3-5 minutter ad gangen, så bindevævet, og ikke blot musklerne, stimuleres. Dermed styrkes, smidiggøres bindevævet, så det bliver mere væskefyldt.
 
Et væskefyldt bindevæv er væsentligt for din oplevelse af fleksibilitet og mobilitet i hverdagen. Med alderen, og med den livsstil mange af os har (stillesiddende arbejde, og for lidt bevægelse), stivner bindevævet mere og mere. Særligt omkring hofter og lænd. Dette kan mærkes som manglende fleksibilitet, og måske spændinger og smerter.

Praktisk information

Hvornår

Onsdag kl. 17.20-18.40

Hvor
Alle yogahold undervises i dejlige lokaler i hos Yoga i Valby, Skolegade 2A, lige ved Tingstedet og tæt på Valby Station. Yoga i Valby har yogamåtter og andet udstyr til rådighed.

Pris
Betaling for hel efterårssæson, september-december:

Kr. 1680,- (ved betaling inden 30.6.21, kr. 1550,-)

Betaling for hel forårssæson, januar-juni:

Kr. 2520,- (ved betaling inden 15.12.20, kr. 2300,-)

Betaling for halv forårssæson, januar-marts eller april-juni:

Kr. 1260 (ved betaling inden 15.12.20, kr. 1150,-)

Månedsbetaling:

Kr. 420,-*

*Rabat på månedsbetaling på 25 procent, hvis du er ledig, eller fuldtidsstuderende. Ved tilmelding til 2 hold hos mig, er der 25 procent rabat på hold nr. 2, og den samlede månedsbetaling er så kr. 735,-

Tilmelding
Ønsker du at tilmelde dig et af mine hold, så skriv eller ring til mig:

Mail: info@dit-rum.dk 
Telefon: 3190 3124 

DET LIV DU DRØMMER OM...

… kan blive virkelighed!

Du kan med en nem lille øvelse skabe det liv, du drømmer om.

Få øvelsen lige her.

Du modtager en e-mail, som du bedes bekræfte. Tjek dit spamfilter, hvis ikke du modtager den.