Min historie

Som beskrevet på siden ”Om dit rum”, er et liv i balance vigtigt for mig. For nogle år tilbage blev min oplevelse af balance virkelig testet, og jeg lærte noget om, at det nogle gange er perspektivet der skal ændres, for at vi kan være i – og ændre – en situation, som føles svær og udfordrende.  

I 2015 stod jeg i denne situation:

  • Jeg skulle skilles. 
  • Jeg havde intet job.
  • Jeg havde ingen bolig. 

Socialrådgiverjobbet var opsagt, yogaholdene givet til andre undervisere, og min lejlighed fremlejet, pga. en plan om at bo i USA sammen med den mand, som jeg nu skulle skilles fra.

Blot en enkelt af disse omstændigheder kunne være nok til at give mig lyst til at gemme mig under dynen i månedsvis.

Det der gjorde, at jeg alligevel stod op hver dag, og forsøgte at bygge alting op igen, var et skift af perspektiv.

Frem for udelukkende at begræde tabet af drøm, kærlighed, bolig og stabil økonomi, forsøgte jeg at se gaverne i min situation – at praktisere taknemmelighed.

Der viste sig at være meget at være taknemmelig for:

  • Skilsmissen betød, at jeg skulle bo i Danmark – hvor jeg trives og har mit elskede netværk af familie og venner. 
  • Jeg boede i en periode hos min mor, hvor min bror på det tidspunkt også boede. Det betød mere tid sammen med mine allernærmeste, på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg havde allermest brug for det.
  • At bo hos min mor, gav økonomisk ro til, stille og roligt, at kunne bygge mit arbejdsliv op igen.
  • Jeg så generøsitet overalt omkring mig, idet tidligere arbejdsgivere og yogastudier bød mig velkommen tilbage.

At se min situation gennem et filter af taknemmelighed gjorde det muligt for mig at se gaverne i en situation, der, på så mange måder, var tung og udfordrende.

For mig, var en ændring af perspektiv nødvendig for at genskabe balance, og at genfinde min energi til at komme videre og leve det liv jeg ønskede, og de redskaber som gav mig de bedste resultater, var yoga og coaching

Yoga, fordi det lærte mig noget om at forblive nærværende og til stede i mig selv, selv når tingene er svære. Coaching, fordi den skabte selvindsigt og gjorde det muligt at se muligheder og at se en vej frem. 

I dag har jeg via min yoga og coachinguddannelse, forfinet de metoder, som jeg ved virker, så jeg kan hjælpe dig med at skabe det liv, som du ønsker og kan trives i. 

DET LIV DU DRØMMER OM...

… kan blive virkelighed!

Du kan med en nem lille øvelse skabe det liv, du drømmer om.

Få øvelsen lige her.

Du modtager en e-mail, som du bedes bekræfte. Tjek dit spamfilter, hvis ikke du modtager den.