Yogauddannelse

Jeg er tilknyttet som underviser på Dansk Yogas yogauddannelse i København. Du kan læse mere om min baggrund her

Dansk Yoga har uddannet yogalærere siden 1974, og lægger stor vægt på at gøre kommende yogalærere i stand til at undervise differentieret. Her uddannes du til at kunne tilpasse din undervisning alle niveauer, og du uddannes til at kunne instruere præcist og med respekt for den enkeltes formåen.

Yogauddannelsen er meget grundig, og når man står med sit diplom i hånden, har man færdiggjort en yogalæreruddannelse på mere end 800 timer.

Læs meget mere om uddannelsen her

Yogauddannelse

Hvorfor tage en yogauddannelse?

At uddanne sig til yogalærer er både en personlig udviklingsrejse og en mulighed for at skabe sig en meningsfuld levevej.

Hvilken yogaform uddanner man sig i?

På Dansk Yoga Uddannelse er fundamentet Hatha Yoga, til tider krydret med andre yogaformer.

Vi er ikke bundet til en bestemt yogaretning eller guru, og tror på, at der ikke er ét facit eller én sandhed – og efter endt uddannelse, har du fundet din egen personlige stil og stemme som yogalærer.

Hvorfor Dansk Yogas yogauddannelse?

  • På Dansk Yogas Uddannelse underviser vi små hold. Vi optager maks. 10 aspiranter på et hold. Det betyder, at der er god tid til at træne din nye rolle som underviser. Du følges tæt af dine lærere i en intens udviklingsproces i et trygt miljø.
  • I dag kan man blive yogalærer på mange måder. Titlen er ikke beskyttet. Nogle steder kræver det kun få weekender, andre steder kræver det, at du flytter i ashram og omlægger dit liv i flere år. Hos Dansk Yoga afsætter du en hverdag om ugen, samt en weekend om året i 2 år. På den måde får du tid til at udvikle dig til den yogalærer, som du har potentiale til at blive – uden at omlægge dit liv fuldstændig.
  • Karakteristisk for lærere uddannet gennem Dansk Yoga er, at de formår at tilpasse yogastillingerne, så alle kan være med. Du bliver uddannet til at kunne tilgodese den enkeltes behov og formåen i undervisningen. Et andet særkende ved Dansk Yoga-lærere er den præcise måde at diktere øvelserne på. Du bliver i stand til at føre elever klart, enkelt og sikkert ind og ud af yogastillinger.
  • Du får mulighed for at undervise dit helt eget lille prøvehold i løbet af uddannelsen, hvilket sikrer, at du føler dig kompetent til at undervise efter endt uddannelse.
  • Du får løbende feedback samt 2 x supervision på din undervisning på dit prøvehold.

Infomøder

Har du lyst til at høre mere om Dansk Yogas Uddannelse? Så deltag i et af vores kommende infomøder. 
 
Der er infomøde om uddannelsen i Valby lørdag d. 18. april kl. 14.00 og fredag d. 12. juni kl. 17.00.
 
Send en mail eller skriv en SMS for tilmelding.

Mail: info@dit-rum.dk 
SMS: 3190 3124

DET LIV DU DRØMMER OM...

… kan blive virkelighed!

Du kan med en nem lille øvelse skabe det liv, du drømmer om.

Få øvelsen lige her.

Du modtager en e-mail, som du bedes bekræfte. Tjek dit spamfilter, hvis ikke du modtager den.