Yin Yoga Workshop

En Yin Yoga Workshop er for dig, der gerne vil invitere opmærksomheden indad, øge din evne til koncentration, fokus, indre ro og nærvær.

Yin Yoga er en blid, mindful yogaform, hvor der ingen hurtige skift er mellem yogastillinger. Der er derimod masser af tid til at mærke kroppen, mærke dens grænser, mærke dens behov. 

Se mine øvrige workshops her

Yin Yoga

Yin og traditionel kinesisk medicin

Yin læner sig tæt op ad traditionel kinesisk medicin (TCM). Alle stillinger stimulerer forskellige meridianer/energibaner i din krop – som ved en akupunkturbehandling.

Ifølge TCM bevæger vores livsenergi (QI) sig i disse energibaner.

Afhængigt af mange faktorer, kan vores Qi i perioder blive blokeret, være for lav, være for høj. Det kan komme til udtryk både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.
 
I Yin Yoga fokuseres der, i liggende og siddende stillinger, på en dybdegående udstrækning og afbalancering af kroppen. Formålet er at få livsenergien til at flyde mere frit i dit system, så du kan opnå et

Yin Yoga og bindevæv

Stillingerne holdes i længere tid, 3-5 minutter ad gangen, så bindevævet, og ikke blot musklerne, stimuleres. Dermed styrkes, smidiggøres bindevævet, så det bliver mere væskefyldt.
 
Et væskefyldt bindevæv er væsentligt for din oplevelse af fleksibilitet og mobilitet i hverdagen. Med alderen, og med den livsstil mange af os har (stillesiddende arbejde, og for lidt bevægelse), stivner bindevævet mere og mere. Særligt omkring hofter og lænd. Dette kan mærkes som manglende fleksibilitet, og måske spændinger og smerter.

Skal du med?
Workshoppen varer 3 timer og alle kan deltage. Du behøver ikke at have kendskab til yoga for at deltage.

Hvor
Skolegade 2A, 2500 Valby, tæt ved stationen og lige ved Tingstedet.

Pris
Workshop á 3 timers varighed: kr. 400,- Tag én med, og I får 2 pladser for samlet kr. 700,-

Workshop á 2,5 timers varighed: kr. 375,- Tag én med, og I får 2 pladser for samlet kr. 650,-

DET LIV DU DRØMMER OM...

… kan blive virkelighed!

Du kan med en nem lille øvelse skabe det liv, du drømmer om.

Få øvelsen lige her.

Du modtager en e-mail, som du bedes bekræfte. Tjek dit spamfilter, hvis ikke du modtager den.