Yoga i Valby - undervisning i et trygt rum

Jeg er tilknyttet YOGA i Valby, hvor jeg underviser både ugentlige enetimer og yogahold her

Ligeledes afholder jeg løbende yogaworkshops, hvor vi fordyber os i yogaen i et tre timers forløb. Mine yogaworkshops afholdes i henholdsvis restorativ yoga, yin yoga og en kombination af restorativ og yin yoga. Dem kan du læse mere om her

Ydermere underviser jeg på Dansk Yogas Uddannelse, hvor jeg er med til at uddanne nye yogalærere. Du kan læse mere om Dansk Yogas Uddannelse her

Når jeg underviser mine hold i Yoga i Valby, nyder jeg glæden ved at videregive yogaen, som den folder sig ud i min krop og i mit sind. De rolige yogaformer står mit hjerte særligt nær. Derfor har jeg har videreuddannet mig indenfor både Yin Yoga og Restorativ Yoga.

I min undervisning lægger jeg vægt på at skabe et trygt rum for stilhed, opmærksomhed og nærvær. Gennem en mindful tilgang til krop og åndedræt kultiveres en evne til at være til stede i nuet. På den måde kan yoga blive en vej til mere ro, større overskud og en bedre fornemmelse for krop og sind i en travl og stresset hverdag. 

Du kan læse om min egen yoga baggrund her 

 

Yoga i Valby

Det siger mine elever:

Yoga - en vej til nærvær

For mig er yoga blevet en vej til mere nærvær i nuet. Et forsøg på at være med det der bevæger sig i det indre og i det ydre. Yoga er blevet en vej til en større bevidsthed om – og accept af – hvad både krop og sind formår og har behov for.  Fra dag til dag, fra time til time. 

I min yogaundervisning forsøger jeg at videregive, hvad jeg oplever i min egen praksis: Yogaen som et indre rum, hvor krop, åndedræt og sind samles. Et rum, hvor det bliver muligt at komme tæt på sig selv. Komme tæt på stilheden bag alle de ord, tanker, billeder og følelser. Ja, alt det, der ellers bevæger sig i sindet i det daglige.

I min undervisning bliver du guidet ind i yogastillinger og flows i et tempo, hvor både krop og sind kan følge med. Jeg vil altid opfordre dig til at udføre din yoga med nærvær, så du forbliver til stede i din krop, og dermed også i nuet. For mig er det vigtigt, at du gennem dette nærvær også bliver i stand til at lytte til din krop, så intet forceres på din vej med yoga.

DET LIV DU DRØMMER OM...

… kan blive virkelighed!

Du kan med en nem lille øvelse skabe det liv, du drømmer om.

Få øvelsen lige her.

Du modtager en e-mail, som du bedes bekræfte. Tjek dit spamfilter, hvis ikke du modtager den.